Formand - Kiss Billing
Engvej 12
6560 Sommersted
2001 Sommer i Tyrol - 2002 Landmandsliv - 2003 En søndag på Amager - 2004 Frøken Nitouche - 2005 Tre små piger - 2006 Vagabonderne paa Bakkegaarden - 2007 Mød mig på Caciopia - 2008 Annie get your gun - 2009 Sommer i Tyrol - 2010 The Sound Of Music - 2011 Det gamle guld - 2012 M/S Emma - 2013 Baronessen fra benzintanken - 2014 En Søndag på Amager - 2015 Så længe mit hjerte slår - 2016 Midt om natten - 2017 Frøken Nitouche
 
 
 
 
På nogle af siderne er det nødvendigt at "rulle" ned af...
Copyright © 2015 by "Gram Friluftsspil"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@gram-friluftsspil.dk
2012 - "Ombord på M/S Emma" - "Gallaaften" - "Hos Skovriderens"

Om bord på MS EMMA! Ja! Det er titlen på årets spil her hos os i år og hvad indebærer det så? MS EMMA er et dansk registreret skib ikke just nogen oceanlinere men som dog sejler med passager. Alt virker tilforladeligt, men det viser sig snart, at ikke alt er som det giver sig ud for. Ej heller de passagerer som har bestilt en rejse med det gode skib.
Styrmanden er ham der skal holde styr på tropperne og det ser til, at han har held med det. Men ak! Ikke alt går efter planen. Kære publikum vær vidne til et herligt dansk skrevet stykke med et hav af gode gamle sange og sømandsviser. Hvorvidt vi helt rammer forfatterens tanker og idéer med stykket, kan vi jo selv sagt ikke garanterer for, men nyd det og syng med på de dejlige sange som de fleste nok kender.
MS EMMA har forøvrigt urpremiere her hos Gram Friluftsspil, idet det er første gang det fremføres på en friluftsscene og stykket er for øvrigt skrevet af en dansk forfatter, nemlig Jens Jager.

Leif Billing, instruktør.
Medvirkende:
Styrmand
Matros Leth
Frk. Frandsen
Georg Wind
Kaptajnen
Lily
Thyra Hysenheim
Gretha Hysenheim
Harry Lombardi
Minnie Monroe
Monrad Monroe
Kiki
Skibsdreng 1
Skibsdreng 2

Piano
Bass / guitar
Sufflør
Lyd
Lys
Scenefremstiller

Instruktørassistent / kostumer m.m.
Instruktion / Iscenesættelse / Scenegrafi
Carsten Stange
Jannich Kim Hansen
Eva Elkjær Larsen
Alex Kristensen
Carsten Fredsted
Sissel Quvang Christiansen
Bente Rasmussen
Isabella Maimburg
Andreas Jacobsen
Mette Hjort Billing
Andy Mortensen
Lars Juhl
Nanna Thi Slagor Clausen
Signe Christensen

Jørgen Vedel Jacevicz
Bo Maimburg
Inge Marie Quvang Christiansen
Leif Schmidt
Carsten Olsen
Jørgen Skjold, Jonna Skjold
Oluf Christensen, m. fl.
Kiss Billing
Leif Billing
Løgumkloster
Toftlund
Vejen
Haderslev
Toftlund
Haderslev
Gram
Ribe
Gabøl
Ødis
Haderslev
Gram
Hoptrup
Gram

Skærbæk
Ribe
Haderslev
Vojens
Vojens
Vester Lindet
Gram
Sommersted
Sommersted
STJERNEFYLDT GALLAAFTEN
På Harmonien i Haderslev søndag d. 1. april kl. 20.00
(Om muligt arrangeres en aften magen til, i 2013)
Dominique og Helle Moralez, Tenor og Sopran

Dominique og Helle Moralez har sammen rejst verden rundt og delt deres kærlig- hedshistorie gennem sang og musik. De har rørt hjerterne på mennesker, der har oplevet en aften af musik med det unge operapar.
Dominique og Helle er begge klassisk uddannede og har modtaget adskillige priser og udmærkelser og blev for nylig udnævnt Goodwill Ambassadører for den danske velgørende organisation Gambias Venner. Parret har optrådt på turné i hele Asien, USA, Danmark, Frankrig og gør snart debut i Italien.
Dominique har optrådt på den internationale operascene, herunder forestillinger i
bl.a. Paris, Tokyo, New York, Los Angeles, Chicago, HongKong, Beijing, Shanghai, Rom og København med verdens førende dirigenterog sceneinstruktører. Hans repertoire har inkluderet et utal at roller, herunder Rodolfo i La Boheme, Nemorino i Elisir dAmore og som specialist i en lang række operaer af Rossini. Helle er uddan-net fra Syddansk Musikkonservatorium og har optrådt til koncerter i Danmark, Kina og Frankrig og debuterede for nylig i USA. Af priser har hun bl.a. modtaget "Årets Talent 2009" af Den Ny Opera og er blevet anerkendt som én af Danmarks mest lovende unge talenter i lang tid.
Kevin Greenlaw, Bariton

Kevin Greenlaw har for nylig optrådt som gæstesolist i Royal Albert Hall og O2 Arena i London. På den internationale scene har Kevin Greenlaw gæstet Nationale Opéra i Paris sammen med BBC National Orchestra of Wales, Prague Radio Symphony og Spanish National Orchestra.
Kevin Greenlaw har ydermere holdt koncerter verden over; Beirut, Chicago, Japan, Pris og på Metropolitan Opera i New York.
Ulrich Stærk, Pianist

Pianisten Ulrich Stærk har jævnligt vist sig på scenen med verdens mest kendte kunstnere som Bo Skovhus, Yo Yo Ma og Sarah Chang og utallige andre. Hans præstationer har indkluderet solist, kammermusiker og samarbejde i byer verden over herunder Rom, Paris, Tokyo, Berlin, Milano og Wien. Stærk har arbejdet med pladeselskaber som Universal, Naxos og Philips for at nævne nogle få. Han modtag bl.a. "Best Classical CD of the Year" af magasinet Gramophone i 2003 og "Best Classical CD of the Month Worldwide" i 2007 af Strad Magasin. Stærk har optrådt med orkestre verden over, herunder Schleswig-Holsteins Sinfonieorchestra, Dansk Radio Symfoniorkester og Sjællands Symfoniorkester.
Louise Callinan, Mezzo-sopran

Mezzosopranen Louise Callinan optræder med jævne mellemrum i verdens største operahuse sammen med berømte orkestre; Opera National de Paris, BBC Symphony i Barbican, Chicago Symphony ved Ravinia Festival, Statsoperaen i Berlin og live udsendelse i Radio France. Louise Callinan har for nylig optrådt ved verdenspremieren på The Fly, en opera, baseret på Hollywood storfilmen Three Tenors, af Placido Domingo i Los Angeles Opera. Louise Callinan spillede også med i den nyeste filmversion af Mozarts Tryllefløjten instrueret af den kendte skuespiller og filminstruktør Kenneth Branagh.
Rodney Clarke, Bariton

Baritonen Rodney Clarke har senest optrådt sammen med BBC Proms i Royal Albert Hall, London. Ydermere har han optrådt ved English National Opera, Welsh National Opera, Glyndebourne Festival Opera, Wigmore Hall, Theatre du Chatelet, Opera National de Lyon, Norwegian Opera og Edinburgh Festival. Rodney Clarke optrådte i den award-vindende produktion af BBC Television af Bernstein s On The Town. Han optrådte også i Kenneth Branagh s nylige film baseret på Mozart s Die Zauberflote.
"Hos Skovriderens"
Årets Jule spil, opført i den gamle stald på Gram Gård v. Gram Slot.
Hos Skovriderens Hos Skovriderens8 Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Hos Skovriderens5 Hos Skovriderens Hos Skovriderens Hos Skovriderens
Copyright © 2015 by "Gram Friluftsspil"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@gram-friluftsspil.dk